Duplex

Kamerzijde

Slaapkamer kant

Espace 43

Kamers en polyvalente zaal te huur in Namen

Wilt u een aangenaam, rustig verblijf doorbrengen in een van de mooiste steden van België? Espace 43 heet u welkom in Namen. Onze zes kamers en onze duplex ingericht met smaak en originaliteit, met een adembenemend uitzicht op de citadel van Vauban en op de Maas. Dit is het ideale vakantie huisje om even te ontspannen,  of juist om een professionele bijeenkomst in de hoofdstad van Wallonië en zijn regio te houden. Onze infrastructuur tussen hotel en bed & breakfast biedt u ook de mogelijkheid om een ​​polyvalente zaal te huren om privé- of professionele evenementen te organiseren.

Dicht bij het stadscentrum !!

Cadeaubonnen

Wilt u uw familie of dierbaren een moment van ontspanning en ontdekking in het hart van Wallonië aanbieden? Espace 43 biedt op aanvraag cadeaubonnen aan.

Diensten

Persoonlijke chef in uw huis, verhuur van vintage fietsen, enz… Espace 43 biedt u vele diensten aan om u een kwaliteitsvol en onvergetelijk verblijf in onze mooie stad Namen te garanderen

Slaapkamerzijde

Een kamer huren in Espace 43 betekent jezelf onderdompelen in zowel de authenticiteit als de moderniteit van het Naamse erfgoed. Onze accommodatie ligt vlakbij het historische stadscentrum, het Waals parlement en het hedendaagse ”Espace Confluent” (Ex-Grognon). Waar twee rivieren samenkomen, de Maas en de Samber, de nachten zijn hier mooier, vooral als ze op een intieme en ongewone plek worden doorgebracht. Achter een met trots bewaard gebleven historische gevel is alles gerenoveerd en bestudeerd om u comfortabel te verwelkomen in een vintage en gezellige omgeving

Vanaf 100 euro

^

2 standaard kamers

^

4 comfortkamers

^

1 duplex appartement

Zaal kant

Espace 43 is ook een polyvalente ruimte die u apart kunt huren of tijdens uw verblijf in onze kamers. Het is bedoeld om kleine en middelgrote privé- of professionele evenementen mogelijk te maken in een warm en praktisch kader, gemakkelijk toegankelijk in het hart van Namen.

Zaal kant

Espace 43 is ook een polyvalente ruimte die u apart kunt huren of tijdens uw verblijf in onze kamers. Het is bedoeld om kleine en middelgrote privé- of professionele evenementen mogelijk te maken in een warm en praktisch kader, gemakkelijk toegankelijk in het hart van Namen.

Gebied

Namen en zijn regio zijn vol met plaatsen om te bezoeken, evenementen om te volgen, plaatsen om te wandelen, zowel in de stad als in het hart van de natuur. Door in Espace 43 te verblijven, sta je midden in deze vriendelijke naamse omgeving. Maak ruimte vrij in uw agenda want er zijn meerdere dagen nodig om de hoofdstad van Wallonië en zijn omgeving te ontdekken!

Agenda

Espace 43 biedt ook veel gevarieerde activiteiten aan in zijn polyvalente ruimte. Tussen concerten, conferenties, feestelijke evenementen en andere sport- en ontspanningsactiviteiten is er wat voor alle smaken. Kijk maar eens in onze agenda en u vindt zeker wat u zoekt.

De slakken van Djoseph en Françwès

Citadel van Namen

De slakken van Djoseph en Françwès

Ze praten over ons

Frederic Guilmin

Nous avons passé quelques jours dans ce tout nouveau lieu ! C'était incroyable ! Très beau ! Très pratique et à distance de marche du centre-ville! Je recommande vivement ce nouveau lieu à Namur !

Boeur Nathalie

Je viens de passer un séjour époustouflant à l’Espace 43 aux pieds des remparts de la citadelle de Namur. J’avais choisi le duplex pour 2 jours entre mamans et enfants. Situation idéale, on a tout fait à pied. Une vraie immersion dans la ville et en même temps un confort totalement contemporain. Services parfaits dans le duplex, beaux espaces, vues à tomber, déco soignée où l’on se sent « comme à la maison ». Un peu chaud sous les toits mais Vincent remédie à cela 👌 Je conseille vivement.

Caerdinael Victoria

Nous venons de séjourner dans ce nouvel hôtel dans le centre de Namur ! La déco est incroyable, literie très confortable, … L’hôtel est digitalisé mais nous avions bien reçu toutes les informations pour accéder à notre chambre ! Je recommande vraiment ce lieu 😍

Geniet van intieme en gezellige accommodatie in het hart van de prachtige stad Namen

U wil een accommodatie vinden waarmee u Namen en Wallonië kunt ontdekken vanuit het comfort van uw eigen huis. Espace 43 is voor u gemaakt! We beschikken over zes kamers en een duplex met een authentiek karakter en gelegen aan de oevers van de Maas. Om meer te weten te komen over onze diensten en om onze huur- en reserveringsvoorwaarden, kunt u eenvoudig telefonisch of via ons online formulier contact met ons opnemen.