Rond Espace 43 in Namen

Espace 43 en zijn 6 slaapkamers en duplex te huur is gevestigd op een bijzonder elegante en landelijke plek in onze mooie stad Namen. Door je te vestigen in onze hotel-bed and breakfast aan de oevers van de Maas, ben je dicht bij vele bezienswaardigheden om je af te leiden. De hoofdstad van Wallonië en omgeving zitten vol met dingen om te doen en te zien vanuit onze accommodatie. Ben je een liefhebber van cultuur, gastronomie of sport? Hieronder vindt u een niet-limitatieve lijst van uitstapjes die wij aanbevelen. 

De Namourettes

Gastronomie

Namen en omgeving hebben veel bistro’s, brasseries, restaurants waar je lekker kan eten of waar je heerlijke producten vindt om van te watertanden. Hier is onze selectie van geteste en goedgekeurde instellingen :

Onze favorieten

^

Le Panorama

^

Le glacetronome

^

Pré de chez vous

^

Vino Vino

Cultuur en erfgoed

De hoofdstad van Wallonië heeft een erfgoed, historisch en cultureel erfgoed dat haar beroemd heeft gemaakt in België. Ontdek de vele plaatsen die er te bezoeken zijn en de culturele ruimtes die u de stad en haar regio nog meer zullen laten waarderen.

Enige ideeën

^

De Namourettes

^

Delta - Provinciale Culturele Ruimte

^

Bioscoop Cameo (Les Grignoux)

^

Kabelbaan naar de Citadel van Namen

Sport

In Wallonië houden we van sport, en de omgeving van Namen biedt een mooie keuze aan sporten en leuke activiteiten (watersporten, fietsen, tennis, enz.)

Enige ideeën

^

"La Capitainerie"

^

Golf van Rougemont

^

RAVeL

Winkelen

Namen verbergt kleine juweeltjes van winkels voor alle smaken. U zult een geweldige tijd hebben om te winkelen tijdens een wandeling door het voetgangersgebied van de stad.

Fietstochten op de RAVeL !

Vind intieme accommodatie in het hart van de toeristische stad Namen

Als hoofdstad van Wallonië bieden Namen en zijn omgeving een veelvoud van activiteiten en bezienswaardigheden aan om uw honger naar culturele, gastronomische en sportieve ontdekkingen te stillen. Met Espace 43 bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van een gezellige en intieme accommodatie die het ideale startpunt zal zijn voor uw toeristische omzwervingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om onze boekingsvoorwaarden te leren en alvast uw overnachtingen te reserveren.

Gebruikte internet links :